Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Zvěřinová kuchařka

Danka Šárková
Cena v prodejně: 590 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-59
531

Skladem (1ks)

dalších 620-630ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí zítra

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 25.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 25.11
Balíkovna64 Kčpo 25.11
Zásilkovna69 Kčpo 25.11
Zásilkovna SK95 Kčút 26.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčpo 25.11
Balíkovna na adresu89 Kčpo 25.11
Zásilkovna - domů99 Kčpo 25.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 26.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl. V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger, tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu krkonošské šlechty? Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska. V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
EAN9788087740538
ISBN978-80-87740-53-8
Rozměry216 x 190 x 0 mm
Datum vydání15. 07. 2024
Vazbapevná vazba
Počet stran:128
Nakladatelství:ANAHITA s.r.o.
Jazyk:česky