Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Zvěřinová kuchařka

Danka Šárková
Cena v prodejně: 590 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-59
531

Skladem (1ks)

dalších 580-590ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí pá 27.12

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 30.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 27.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 30.12
Balíkovna64 Kčpo 30.12
Zásilkovna69 Kčpo 30.12
Zásilkovna SK95 Kčst 1.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 27.12
One Curier65 Kčpo 30.12
Balíkovna na adresu89 Kčpo 30.12
Zásilkovna - domů99 Kčpo 30.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 1.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl. V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger, tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu krkonošské šlechty? Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska. V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
EAN9788087740538
ISBN978-80-87740-53-8
Rozměry216 x 190 x 0 mm
Datum vydání15. 07. 2024
Vazbapevná vazba
Počet stran:128
Nakladatelství:ANAHITA s.r.o.
Jazyk:česky