Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Zvěřinová kuchařka

Danka Šárková
Cena v prodejně: 590 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-59
531

Předobjednávka

Podrobnosti o dodání

Předpokládaný termín vydání 01.08.2024

Předpokládaný termín naskladnění: 05.08.2024

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 5.8

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 6.8
Balíkovna79 Kčút 6.8
Zásilkovna69 Kčút 6.8
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 6.8
Zásilkovna SK95 Kčst 7.8

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 5.8
WEDO doručení na adresu65 Kčút 6.8
Zásilkovna - domů99 Kčút 6.8
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 6.8
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 7.8

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl. V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger, tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu krkonošské šlechty? Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska. V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
EAN9788087740538
ISBN978-80-87740-53-8
Rozměry216 x 190 x 0 mm
Datum vydání01. 08. 2024
Vazbapevná vazba
Počet stran:128
Nakladatelství:ANAHITA
Jazyk:česky