Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Cocina Checa

Lea Filipová
Cena v prodejně: 99 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-10
89

U dodavatele

20-30ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí čt 2.1 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání pá 3.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 2.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 3.1
Balíkovna64 Kčpá 3.1
Zásilkovna69 Kčpá 3.1
Zásilkovna SK95 Kčpo 6.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 2.1
One Curier65 Kčpá 3.1
Balíkovna na adresu89 Kčpá 3.1
Zásilkovna - domů99 Kčpá 3.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 6.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante, los crepés con salsa de arándanos, los knedlik de masa esponjada con fresas y requesón, los bollitos rellenos co granos de adormidera o la trenza de Navidad co uvas pasas y almendras, todos estos platos clásicos y mágicos han hecho famosa la cocina checa. Las recetas y los procedimientos están bien explicados, contienen consejos valiosos y variaciones. Las fotografías de las fases de preparación del plato que acompanan el texto le servirán de inspiración para ofrecer un plato sabroso a la familia o a los amigos.
EAN9788073919054
ISBN978-80-7391-905-4
Rozměry207 x 142 x 13 mm
Hmotnost258
Datum vydání01. 09. 2015
Vazbapevná vazba
Počet stran:64
Nakladatelství:SLOVART
Jazyk:španělsky