Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Nakládáme zeleninu

Claudia Lorenz-Ladener

Zdravě pomocí mléčného kvašení

Cena v prodejně: 349 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35
314 Kč

U dodavatele

40-50ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání pá 28.3

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 28.3
Balíkovna64 Kčpá 28.3
Zásilkovna69 Kčpá 28.3
Zásilkovna SK95 Kčpo 31.3

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčpá 28.3
Balíkovna na adresu89 Kčpá 28.3
Zásilkovna - domů99 Kčpá 28.3
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 31.3

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
EAN9788024757858
ISBN978-80-247-5785-8
Rozměry242 x 168 x 8 mm
Hmotnost256
Vazbapevná vazba
Počet stran:120
Nakladatelství:Grada
Jazyk:česky