Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Nakládáme zeleninu
Claudia Lorenz-LadenerZdravě pomocí mléčného kvašení
Cena v prodejně:
349 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35 Kč
314 Kč
U dodavatele
30-40ks na objednávku.
V prodejně do 5 dnů
K vyzvednutí pá 3.1 13:00
Odesíláme do 5 dnů
od 59 Kč, dodání po 6.1
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | pá 3.1 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | po 6.1 |
Balíkovna | 64 Kč | po 6.1 |
Zásilkovna | 69 Kč | po 6.1 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | út 7.1 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | pá 3.1 |
One Curier | 65 Kč | po 6.1 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | po 6.1 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | po 6.1 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | út 7.1 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
EAN | 9788024757858 |
---|---|
ISBN | 978-80-247-5785-8 |
Rozměry | 242 x 168 x 8 mm |
Hmotnost | 256 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 120 |
Nakladatelství: | Grada |
Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
© 2024 Knihkupectví Daniela