Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Evoluce českého jídla

Christian Szabo
Cena v prodejně: 378 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-38
340 Kč

U dodavatele

400-410ks na objednávku.

V prodejně do 4 dnů

K vyzvednutí po 12.5 13:00

Odesíláme do 4 dnů

od 59 Kč, dodání út 13.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 12.5

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 13.5
Zásilkovna69 Kčút 13.5
Zásilkovna SK95 Kčst 14.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 12.5
One Curier65 Kčút 13.5
Zásilkovna - domů99 Kčút 13.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 14.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
EAN9788025744437
ISBN9788025744437
Rozměry234 x 160 x 24 mm
Datum vydání03. 06. 2024
Vazbapevná vazba
Počet stran:232
Nakladatelství:Argo
Jazyk:česky