Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Pečeme chleba - Voňavý poklad z trouby

Anna Walzová
Cena v prodejně: 179 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-18
161

U dodavatele

100-110ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí po 25.11 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání út 26.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 25.11

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 26.11
Balíkovna64 Kčút 26.11
Zásilkovna69 Kčút 26.11
Zásilkovna SK95 Kčst 27.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 25.11
One Curier65 Kčút 26.11
Balíkovna na adresu89 Kčút 26.11
Zásilkovna - domů99 Kčút 26.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 27.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli - a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Z mouky, vody, soli a trošky droždí vznikne nadýchaný bílý chléb, křupavé housky nebo sladcí skořicoví šneci. A se špaldovým chlebem se lněnými semínky nebo výrazným chlebem z tmavého piva můžete být v mžiku konkurencí pro pekaře za rohem. Ale nechte si na pečení čas a vychutnejte si ho všemi smysly. Určitě se vám to vyplatí. Nejpozději u prvního ochutnání křupavé, teplé a fantasticky voňavé kůrky vašeho vlastnoručně upečeného chleba totiž pochopíte. Tak neváhejte a vyzkoušejte to!
EAN9788075411754
ISBN978-80-7541-175-4
Rozměry200 x 148 x 7 mm
Hmotnost172
Datum vydání01. 02. 2019
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:64
Nakladatelství:Vaut
Jazyk:česky