Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Proč pláčeme při krájení cibule?
Andy Brunning
Cena v prodejně:
329 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-33 Kč
296 Kč
U dodavatele
5-10ks na objednávku.
V prodejně do 5 dnů
K vyzvednutí út 3.12 13:00
Odesíláme do 5 dnů
od 59 Kč, dodání st 4.12
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | út 3.12 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | st 4.12 |
Balíkovna | 64 Kč | st 4.12 |
Zásilkovna | 69 Kč | st 4.12 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | čt 5.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | út 3.12 |
One Curier | 65 Kč | st 4.12 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | st 4.12 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | st 4.12 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | čt 5.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy.
Budeme se tedy bavit o chutích, vůních, barvách, jedech… a ještě o mnohém dalším: například o praskajících lízátkách, šampaňském, pálivých papričkách, česneku a halucinogenních účincích muškátového oříšku. A především si uvědomíme, jak úzce souvisí věda s běžnými věcmi, které den co den používáme, a s jevy, které vídáme kolem sebe.
Andy Brunning je autorem úspěšného blogu Compound Interest, věnovaného popularizaci chemie, kterou chápe jako neoddělitelnou součást každodenního života.
EAN | 9788027107735 |
---|---|
ISBN | 978-80-271-0773-5 |
Rozměry | 173 x 193 x 16 mm |
Hmotnost | 310 |
Datum vydání | 01. 11. 2018 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 160 |
Nakladatelství: | Grada |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela