Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Proč pláčeme při krájení cibule?

Andy Brunning
Cena v prodejně: 329 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-33
296

U dodavatele

5-10ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí út 3.12 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání st 4.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 3.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčst 4.12
Balíkovna64 Kčst 4.12
Zásilkovna69 Kčst 4.12
Zásilkovna SK95 Kččt 5.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 3.12
One Curier65 Kčst 4.12
Balíkovna na adresu89 Kčst 4.12
Zásilkovna - domů99 Kčst 4.12
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 5.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy. Budeme se tedy bavit o chutích, vůních, barvách, jedech… a ještě o mnohém dalším: například o praskajících lízátkách, šampaňském, pálivých papričkách, česneku a halucinogenních účincích muškátového oříšku. A především si uvědomíme, jak úzce souvisí věda s běžnými věcmi, které den co den používáme, a s jevy, které vídáme kolem sebe. Andy Brunning je autorem úspěšného blogu Compound Interest, věnovaného popularizaci chemie, kterou chápe jako neoddělitelnou součást každodenního života.
EAN9788027107735
ISBN978-80-271-0773-5
Rozměry173 x 193 x 16 mm
Hmotnost310
Datum vydání01. 11. 2018
Vazbapevná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:Grada
Jazyk:česky