Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jedlo

Andrea Minoglio

Odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl

Cena v prodejně: 448 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-45
403

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání čt 25.7

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kččt 25.7
Balíkovna79 Kččt 25.7
Zásilkovna69 Kččt 25.7
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kččt 25.7
Zásilkovna SK95 Kčpá 26.7

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kččt 25.7
Zásilkovna - domů99 Kččt 25.7
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kččt 25.7
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 26.7

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl. Kniha zobrazuje jasné a názorné výklady, doplnené o krásne ilustrácie, prostredníctvom ktorých zistíte, kde a ako sa pestujú alebo získavajú jednotlivé suroviny, aké postupy sa uplatňujú pri ich spracovaní a ako sa z nich vyrábajú produkty, ktoré potom konzumujeme alebo pijeme.

Kniha predstavuje čokoládu, čaj, med, ryžu, syr, arašidové maslo, cukrovú vatu a ďalšie. Vedeli ste napríklad, že pravá vanilka, ktorej chuť poznáte zo sladkostí, sa vlastne získava z jednej orchidey? Že popcorn, na ktorom si radi pochútite napríklad v kine, sú zrnká kukurice, ktoré doslova explodovali horúčavami? Alebo že hlavnými opeľovačmi ananásovníka v prírode sú kolibríky?

EAN9788081452864
ISBN978-80-8145-286-4
Rozměry305 x 245 x 15 mm
Datum vydání01. 05. 2022
Vazbapevná vazba
Počet stran:64
Nakladatelství:Lingea
Jazyk:slovensky