Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Destilace Jak na to

Aaron Hyde

Od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání

Cena v prodejně: 599 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-60
539

Skladem (1ks)

dalších 390-400ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí zítra

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 25.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 25.11
Balíkovna64 Kčpo 25.11
Zásilkovna69 Kčpo 25.11
Zásilkovna SK95 Kčút 26.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčpo 25.11
Balíkovna na adresu89 Kčpo 25.11
Zásilkovna - domů99 Kčpo 25.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 26.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat!

Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě.

Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit své řemeslo? Zvolili jste správně. Odborník v oboru Aaron Hyde v této knize vysvětluje, jak a proč probíhají klíčové procesy od rmutováním a kvašení, přes destilaci až po zrání a míchání destilátů.

Uvnitř knihy najdete popis destilace nejjednodušším způsobem se zaměřím na její praktické provedení, včetně upozornění na tradované nesmysly, polopravdy, na to, co se povídá, a co je skutečně pravdivé a důležité. Dozvíte se základní informace o procesu destilace, získáte potřebné znalosti nejen o teorii, ale také o konstrukci destilačních přístrojů. Pak už se přesunete k pochopení rmutování, kvašení a destilaci. Na závěr vás čekají recepty na výrobu bourbonu, skotské whisky, ginu, rumu nebo vodky.

EAN9788027607433
ISBN978-80-276-0743-3
Rozměry240 x 198 x 20 mm
Hmotnost646
Datum vydání01. 10. 2023
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:224
Nakladatelství:SLOVART s.r.o. NAKL
Jazyk:česky